Τηλέφωνο επικοινωνίας 211.101.8610

Health Aid

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
TIMH
ΕΚΠΤΩΣΗ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πληροφορίες για την εταιρεία Health Aid

Ήδη εδώ και 25 έτη η HealthAid  αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή επώνυμων βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο χάρη στην ευρεία γκάμα και παραγωγή  περισσότερων από 560 προϊόντων, τα οποία διοχετεύονται στην αγορά καλύπτοντας τις ανάγκες 4.000 φαρμακείων και καταστημάτων υγιεινής διατροφής σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Health Aid στοιχεία 

Βασική αρχή της HealthAid   αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων, που μέσα από κλινικές αξιολογήσεις και επιστημονικούς ελέγχους του εξειδικευμένου προσωπικού μας,  χρησιμοποιούμε μοναδικά και καινοτόμα σκευάσματα, τα οποία προέρχονται από πιστοποιημένα υλικά, που παράγονται σε GMP εγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Τα προϊόντα αγοράς υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης καθιστούν την HealthAid  ως προμηθευτή-ηγέτη σε παγκόσμιο επίπεδο, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και δημιουργώντας με συνέπεια σταθερές επιχειρηματικές σχέσεις.

Γιατί να επιλέξετε HealthAid

Βασικός στόχος της HealthAid είναι να επιλέγει  και να προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που εξασφαλίζουν μια ισορροπημένη διατροφή, καλύπτοντας τις πολλές και ποικίλες διατροφικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών. 

Όπου είναι εφικτό, τα προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά από την HealthAid προέρχονται από φυσικές πηγές απαλλαγμένα από πρόσθετα, αρωματικές, γλουτένη,τεχνητές χρωστικές ουσίες, , μαγιά, αλάτι, ζάχαρη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Μέσα από την γκάμα των προϊόντων θα βρείτε σκευάσματα κατάλληλα για χορτοφάγους.

Με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον δε λείπει το οικολογικό στοιχείο στα προϊόντα της HealthAid και αφορούν στο μπάνιο, στην περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Απαραίτητο για να είναι και να παραμείνει κανείς υγιής αποτελεί μια ισορροπημένη διατροφή γιατί ακόμα κι αν νομίζετε ότι έχετε μια υγιεινή διατροφή, μπορεί κάλλιστα να στερείστε σε ορισμένες ζωτικές βιταμίνες και μέταλλα. 

Όλες οι υγιεινές συνήθειες στο email σου!
© 2018 - eshop created by κατασκευή ιστοσελίδων advisable